Sunday, January 13, 2013

Nädala tegemised.

Helllloooo!

Tervitused Maa kuklapoolelt.
Nii viimase nädala tegmised.

Kolmapäev: käisime Cleland Wild Life Park'is ning Adelaide'i kõige kõrgemas punktis. Clelandis sain paitada kängurusid ja koaalasid. Kas saab veel armsamaid loomi olla? Nad on megapehmed (!!!) :). Tia ja Evie toitsid ka kängurusid ning nii kängurud kui ka koaalad olid ülisõbralikud. Koaalasid tohtis küll ainult jalgade piirkonnast paitada, aga ikkagi armsad. Kängurudega vahet polnud, võis ka pea- ja näopiirkonnast paitada. Armsad loomad!

Neljapäev: Tia sai 9-aastaseks ning kõik pere naisliikmed tegid kõrvaaugud sel päeval. Edasi shoppasime veidi ning käisime söömas. Õhtul läksime randa päikeseloojangut vaatama, mida me küll pilvede tõttu ei näinud, aga õhtu ja vesi oli soe. Sai siiski palju nalja, sest mina, Tia ja Evie otsustasime riietega ujuma minna, sest keegi ju ujukaid kaasa ei võtnud :D tore oli. Pärast sõime jäätist ja nautisime õhtut.

Reede: käisime jälle rannas ning ma põlesin veidi ära. See oli vist esimene kord, mil ma oma sääred ära põletasin. Nüüd hakkab juba tagasi tõmbuma, aga jalad veel veidi valusad. Vesi oli megasoe, mis tähendab, et vette jalutades ei pidanud andma aega harjumiseks, vaid oli kohe piisavalt mõnus. Rannas olime u 2,5h. Mõnus ilm oli. Reede hommikupoolikul käisin Jockiga (Emma koer) jalutamas ka. Väljusin u 10-ne aegu, aga väljas oli juba mega soe, niiet mul hakkas maika ja lühikeste pükstega jube palav.

Laupäev: Tia pidas oma sünnipäeva, seega terve päev kulus selle ette valmistamiseks ning õhtul oli maja väikseid lapsi täis, seega väga midagi ei teinud. Käisin päeval jälle Jockiga jalutamas, aga see kord oli mõnusam, sest polnud nii palav.

Täna: ausalt öeldes pole midagi teinud, sest hommikust saati sadas vihma ning üsna jahe päev oli. Vaatasime filmi - Madagaskar 3-e. Lahe film oli!


 The Great Harbour Bridge. Kui ilusti vaatate näete ooperimaja ka ;)
 Luna Park aka lõbustuspark ! :D

 The amazing Opera House!  ehk selle maja peaksid kõik ära tundma :)
 Rahulikud armsad loomad ei tee isegi välja kui neid paitama lähed.

 Aga kui söögiga lähed, siis on hoopis teine jutt.
 Ja lösutada meeldib neile ka.

 Hellooo kangaroo!
 Wombat!!!!!
 Koaala? Just nii! Loom, kes on 24-st tunnist ärkvel vaid 5 ning selle aja veedab enamasti süües. Mõnus elu, eksole!
 Nämm-nämm!
 Tagumine rida vasakutl: Emma, Sheona (Barry ema), mina
Esimene rida: Tia, Evie, KOAALA
 Need loomad sibasid kogu pargis vabalt ringi.
 Riietega ujumine. P.S. teksast lühikeste pükstega ujuda ei ole väga mõnus :D
 Kelle pärast ma üldse otsustasin riietega ujuma minna. But hey, tore oli.

Varsti juba tagasi Eestisse. 

'Maarika, xx


No comments:

Post a Comment